Jamstvo za novac

Povlačenje kupovine

Imate pravo povući se iz ovog ugovora u roku od četrnaest dana bez ikakvog razloga. Rok za otkaz je četrnaest dana od datuma kupovine.

Kako biste ostvarili svoje pravo, morate na Adresu :

Halilagić Suad

Lessingstr 19

82211 Herrsching

Njemačka

ili na e-mail :. usk24@outlook.de

Telefonski: +49 (0) 17678738444)

poslati jasno objašnjenja o svojoj odluci o povlačenju iz ovog ugovora.

To je naravno dovoljno da zaštitite razdoblje povlačenje koja se odnosi na ostvarivanje prava povlačenja prije isteka roka za povlačenje.

Posljedice otkazivanja

Ako se povučete iz ovog ugovora, mi cemo sve isplate koje smo dobili od vas, uključujući i troškove dostave (osim za dodatne troškove koji proizlaze iz činjenice da ste odabrali drugačiji način povratka novca nego što ste ponuditi, odmah vratiti, a najkasnije u roku od četrnaest dana od dana kada nam je došlo obavijesti o vašem ukidanju ovog ugovora. Za ovu otplatu koristit ćemo isti način plaćanja koji ste vi koristili u izvornoj transakciji, osim ako nije izričito dogovoreno s vama neka druga transakcija; Ni u kojem se slučaju nećete teretiti za druge troskove.


Prestanak prava povlačenja

Budući da povratak preuzetih podataka od kupca preko (DOWNLOUAD) nije izvodljiv, klijent mora odobriti kupnju to jeste isporuku podataka u ovoj trgovini tako da odobri prodavcu da isporuci podatke poslije kraja razdoblja povlačenja ugovora ili ako kupac podatke ( DOWNLODUJE ).

Podjelite
  •  
  •  
  •  
  •