Mi smo online platforma koja objavljuje OGLASE od Njemacki firmi koje zele da prave radnu i boravisnu dozvolu za ne EU gradjane na teritoriju Njemacke, Austrije…

Nasa Firma registrirana je u Njemackoj i radimo po zakonima Njemacke. Vise informacije o nama mozete da pogledajte  OVDJE.

Sta nudimo?

  • Nas glavni cilj je da vam ponudimo otvorene OGLASE od Njemackoh firmi koje zele da primaju radnike iz ne EU drzava.
  • 100% sigurnost i istinost postavljeni OGLASA

Sta je potrebno od dokumenata da bi mogli podnijeti zahtjev za vizu (vazi za ne EU gradjane)?

Na koji nacin mozete doci do podataka od poslodavca (Firme) ?

Vrlo jednostavno, otvorite zeljeni OGLAS i kliknite na “Odaberite Državu” tad odaberite državu iz koje dolazite. Kad vam se otvori prozorcic sa uputstvom, procitajte do kraja i pošaljite sms poruku sa prikazanim TEXTOM na prikazani broj, u kratkom vremenu dobićete povratnu SMS poruku sa Lozinkom. Tad lozinku upišite u bjelo polje gdje se nalazi zeljeni oglas i kliknite na .OK. i to je to, ! Podatci od FIRME biti će automatski dostupni za citanje na istom mjestu !

PS : Za gradjane “SRBIJE” Provajderi iz Srbije ne podrzavaju nas sistem naplate, pa iz tog razloga nije moguce ni preuzeti podatke od poslodavca (Firme) iz te drzave !!! Zato ako imate nekog iz Bosne i Hercegovine ili Crne Gore nek za vas preuzme podatke i iste vama proslijedi.


Admin : Halilagic Suad

Važna obavijest !

Do sada je u okviru podnošenja zahtjeva za vizu prema članu § 26 stav 2 Pravilnika o zapošljavanju (tzv. pravilo za Zapadni Balkan) bilo preporučivano da se izvadi predsaglasnost Savezne agencije za rad. Ovaj postupak je obustavljen sa 1. novembrom 2017. godine. Odjel za vize će od 1. novembra u postupku obrade zahtjeva za vizu regularno uključivati i Agenciju za rad. Predsaglasnosti koje su izdate do 1. novembra i dalje važe.

Rednik tek kada dobije radnu i ulaznu vizu odlazi na rad u inostranstvo”, svaki drugi rad bez Radne dozvole ili radne vize se smatra rad na CRNO i u mnogim drzavama je strogo zabranjen i . Zato napominjemo da vodite racuna o tom da mozete da radite tek tad kad imate sve potrebne dokumente.

Ako imate nekih drugih pitanja mozete da me kontaktirate poslije Registracije privatnom porukom na ime USK24.

OGLASI
Podjelite
  • 984
  •  
  •  
  •